Web Analytics Made Easy - Statcounter

فقهی هادی زاده با بیان اینکه بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با شعار «قرآن، معنای زندگی» از ۲۱ اردیبهشت تا چهارم خرداد برگزار می شود، گفت: رویکرد نمایشگاه استفاده از روش های جدید برای جریان سازی قرآنی در زندگی عموم مردم است.

به گزارش خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، نشست خبری تشریح برنامه ها و رونمایی از پوستر بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم صبح امروز (دوشنبه، 16 اردیبهشت ماه) در معاونت قرآن و عترت(ع) وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بنابر این گزارش، «عبدالهادی فقهی زاده» در این نشست اظهار کرد: اکنون گروه های متعددی در مصلی تهران مشغول جمع‌آوری نمایشگاه کتاب و فراهم کردن زمینه های لازم برای برپایی بیست و هفتمین نمایشگاه قرآن هستند.

 

معاون قرآن و عترت(ع) وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: دست کم سه ماه است که فعالیت های مربوط به نمايشگاه بیست و هفتم را آغاز کرده ایم و کمیته های متعددی شکل گرفته اند. چنان که شورای برنامه و بودجه تشکیل شده و بیش از 120 ساعت به صورت مستمر کار در این باره کار شده است.

 

فقهی زاده با بیان اینکه بخش های مربوط به طراحی و مقدمات اجرایی نمايشگاه در حال اتمام است، گفت: نمایشگاه امسال با شعار «قرآن، معنای زندگی» فعالیت خود را از شنبه آینده، 21 ارديبهشت ماه آغاز می کند و به مدت دو هفته یعنی تا شب 19 ماه رمضان پذیرای بازدیدکنندگان است.

 

وی درباره چرایی انتخاب این شعار برای نمایشگاه بیست و هفتم، بیان کرد: انتخاب این شعار حاوی پیام های مهمی است از جمله اینکه قرآن را کتاب زندگی می دانیم و شاهد آنکه در قرآن همه خطاب ها به زندگان است و این خود نشان می‌دهد که قرآن کتاب زندگی برای احیاء است نه اموات.

 

فقهی زاده در ادامه ابراز کرد: ما در برگزاری بیست و هفتمین دوره نمایشگاه بین المللی قرآن، نگاه معناگرایانه را در امتداد سال های قبل دنبال می کنیم،.امسال از نظر متراژ فضای ما محدودتر است و کل نمايشگاه در فضای شبستان اصلی و نیم طبقه بالا برگزار می‌شود.

 

معاون قرآن و عترت(ع) وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: عملیات تحول گرایی که از سال گذشته آغاز شده در نمایشگاه بیست و هفتم نیز ادامه می یابد. همچنین، در مدیریت کمیته ها و شوراهای برنامه و بودجه و ستاد نمایشگاه، تحول گرایی را ارتقا داده ایم.

 

وی تاکید کرد: حدود 700 برنامه مدون و دقیق از سوی شورای برنامه ریزی و طرح و برنامه نمایشگاه طراحی و از طریق سایت «ایکفا» اطلاع رسانی شده است.

 

رئیس بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم اظهار کرد : بعد از سال ها وقفه، دبیرخانه دائمی نمايشگاه تشکیل شد. ما نگاه جدی برای استفاده از ابزارهای نو در جریان بخشیدن قرآن در زندگی مردم داریم و در این باره از فضای مجازی و هنرهای گوناگون و تجربیات و برنامه های بین المللی استفاده کنیم.

 

وی اضافه کرد: علاوه بر این، مشارکت جدی سازمان ها و نهادها و موسسات قرآنی را گسترش‌ داده و زمینه سازی کردیم تا به یمن این همکاری ها، از مشارکت های این نهادها و سازمان های ملی برخوردار باشیم و لذا نمايشگاه در دوره بیست و هفتم ملی تر از سال‌ قبل است.

 

وی همچنین تلاش برای بین المللی تر کردن نمایشگاه را اقدام دیگر در دوره بیست و هفتم در راستای سطح کیفی برگزاری نمايشگاه دانست و گفت: بعد از یکی دو سال افت و خیز در برگزاری بخش بین الملل، سال گذشته این بخش را احیا کردیم و شاهد گسترش‌ فعالیت ها در این بخش هستیم و از کشورهایی چون لبنان، هندوستان، اندونزی، تونس، افغانستان، پاکستان مهمان داریم ضمن اینکه امسال مهوری اسلامی پاکستان مهمان ویژه بخش بین الملل است.

 

وی در ادامه بیان کرد: امسال بر کیفیت برنامه های علمی پژوهشی افزوده ایم و در حوزه کاربردی سازی مطالعات جدید اگرچه از کمیت نشست ها کاسته شد اما تلاش کردیم که بر کیفیت آنها اضافه کنیم. نمایشگاه بیست و هفتم الکترونیکی تر از سابق است طوری که از فراخوان تا مرحله آخر این رویکرد را جریان داده ایم

 

این گزارش در حال تکمیل است.

پایان پیام/248

منبع: شبستان

کلیدواژه: سیزدهمین جشنواره قرآنی مدهامتان مرحله کشوری ماه رمضان مشهد ماه مبارک رمضان رمضان خبرگزاری شبستان مراسم اختتامیه مجلس مسجد نمایشگاه قرآن ماه رمضان سبک زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۷۴۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق شعار سال در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان اصفهان

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک مجمع شهرداران کلان‌شهرهای ایران گفت: در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان شعار سال که بر مشارکت مردمی تاکید دارد، تحقق پیدا می‌کند و در حل مسائل علاوه بر استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان، مشارکت بیشتری را در حل مسائل ترافیکی شهر طلب می‌کنیم.

پوریا محمدیان‌یزدی با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: سه سال پیش رهبر معظم انقلاب نام سال را متناسب با حمایت دانش‌بنیان‌ها تعیین کردند و بر آن اساس مجموعه‌های مختلفی تلاش کردند تا بتوانند شعار سال را محقق کنند.

وی با بیان اینکه مجموعه شهرداری اصفهان به‌طور جدی برای لبیک به این اقدام وارد عمل شد، افزود: در این راستا سال ۱۴۰۱ تفاهم‌نامه‌ای منعقد شد و در سال ۱۴۰۲ اولین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان را برگزار کرد و توانست تمام شرکت‌های فعال در حوزه حمل‌ونقل هوشمند را کنار یکدیگر جمع کند.

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک مجمع شهرداران کلان‌شهرهای ایران با بیان اینکه سال گذشته از برگزاری نمایشگاه در محیط دانشگاهی و اجرا بازخورد خوبی گرفتیم، ادامه داد: همکارانم در مجموعه شهرداری اصفهان تصمیم گرفتند مجدد این نمایشگاه را برگزار کنند، البته شهرداری مشهد سال گذشته مشارکت خوبی داشت و در این دوره نیز از مجموعه شهرداری، دو سازمان اتوبوسرانی و شرکت بهره‌برداری قطار شهری مشهد که بیشترین مهندسی معکوس و بهره‌وری را داشتند، محور نمایشگاه شدند و سایر سازمان‌ها نیز در این نمایشگاه مشارکت کردند.

محمدیان تصریح کرد: از ویژگی‌های خوب دومین دوره نمایشگاه حمل‌ونقل برگزاری نشست کلان‌شهرها بود که با این اقدام تمام معاونان حمل‌ونقل و ترافیک و مدیران سازمان‌های زیرمجموعه را در این نمایشگاه شرکت دادیم‌.

وی با بیان اینکه در این دوره شرکت‌های بیشتری شرکت کردند و موضوعات مسئله‌محور است، ادامه داد: شرکت‌کنندگان در حوزه‌های هوشمندسازی، خودروهای برقی، موتورهای برقی، سامانه‌ها و نرم‌افزارهایی که در سیستم‌های مدیریت شهری کاربرد دارد و می‌تواند بهره‌وری از سیستم‌های شهری را افزایش دهد، مشارکت کردند، همچنین چند شرکت در رابطه با سرویس مدارس محصول نرم‌افزاری و در حوزه هوشمندسازی سر تقاطع‌ها شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه الکترونیک و مخابرات محصولات خوبی ارائه کردند؛ همه سعی می‌کنند با توجه به مشکلات موجود در شهرداری‌ها به‌ویژه شهرهایی با جمعیت بیش از ۵۰۰ هزار نفر بتوانند راهکارهایی ارائه دهند تا مورد استفاده شهرداری‌ها باشد.

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک مجمع شهرداران کلان‌شهرهای ایران تاکید کرد: در این نمایشگاه شعار سال که بر مشارکت مردمی تاکید دارد، تحقق پیدا می‌کند و در حل مسائل علاوه بر استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان، مشارکت بیشتری را در حل مسائل ترافیک شهر طلب می‌کنیم.

محمدیان خاطرنشان کرد: امیدوارم این نمایشگاه تداوم داشته باشد و سال آینده با نظرسنجی از شرکت‌کنندگان نقاط قوت و ضعف برطرف و با کمترین نقص برگزار شود و تبدیل به محفل علمی سالانه در حوزه حمل‌ونقل باشد که مشکلات بیان و شرکت‌ها محصولات خود را ارائه دهند.

کد خبر 749975

دیگر خبرها

  • شمارش معکوس آغاز نمایشگاه کتاب تهران و درگذشت پل آستر
  • آغاز به کار سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نساجی یزد
  • تحویل غرفه‌های ناشران نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران آغاز شد
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار به معنای «میدان و عرصه» در رشت
  • گشایش بزرگترین نمایشگاه ملی قرآن کریم در افغانستان
  • تحقق شعار سال در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان اصفهان
  • امسال بن خرید کتاب دانشجویان و طلاب چقدر است؟
  • فرزندآوری باید ضرورت ملی و اولویت زندگی جوانان باشد
  • قرآن؛ کتاب زندگی/ قرآن، نور و رحمت و هدایت به سوی خیر و سعادت است
  • تدوین برنامه‌های اجرایی شعار امسال در کار‌های عمرانی مازندران