Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-سرپرست مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان با اعلام این خبر که احیای سازمان سمپاد در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال بررسی است، افزود: برای احیای این سازمان به اساسنامه و هیات امنا نیاز داریم و باید به ازای تاسیس یک مدرسه، هییت امنا مجوز دهد و هم‌اکنون در عین اینکه با کثرت مدارس سمپاد مواجه هستیم در برخی نقاط نیاز به وجود این مدارس است، اما وجود ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فاطمه مهاجرانی در نشست خبری امروز اظهار کرد: سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان با بیان اینکه المپیاد ادبی در کشور به صورت ملی برگزار می‌شود و جهانی نیست. همچنین در تلاشیم سه المپیاد سلول‌های بنیادی، جغرافیا و علوم زمین را بین المللی کنیم.

مهاجرانی با اشاره به برگزاری جشنواره جوان خوارزمی بیان کرد: امسال هشت هزار طرح در کشور دریافت شد و در مرحله نهایی به ۳۰ طرح برگزیده رسیدیم که بسیاری از آن‌ها قابلیت تجاری شدن دارند.

سرپرست مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان با اشاره به پذیرش مدارس استعدادهای درخشان گفت: این مدارس از طریق آزمون ورودی اقدام به جذب دانش آموز می‌کنند و بحث‌های پرورشی، تربیتی و ورزشی باید در این مدارس مدنظر قرار بگیرد و در جهت عدالت آموزشی موظفیم آموزش ویژه به این دانش آموزان ارائه کنیم و در جاهایی که امکان راه اندازی مدرسه نداریم آموزش‌های مکمل را ارائه خواهیم کرد.

سرپرست مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان با اشاره به اینکه امروز با ۲۵۰ هزار متقاضی آزمون این مدارس مواجه هستیم که در واقع یک چالش محسوب می‌شود، گفت: باید بتوانیم هوش‌هایی به جز ریاضی و فیزیک را مورد بررسی و اندازه گیری قرار دهیم.

مهاجرانی با اعلام این خبر که احیای سازمان سمپاد در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال بررسی است، افزود: برای احیای این سازمان به اساسنامه و هیات امنا نیاز داریم و باید به ازای تاسیس یک مدرسه، هییت امنا باید مجوز دهد و هم اکنون در عین اینکه با کثرت مدارس سمپاد مواجه هستیم در برخی نقاط نیاز به وجود این مدارس است اما وجود ندارند.

وی در ادامه به موضوع گردش نخبگانی اشاره کرد و گفت: ممکن است؛ دانش‌آموزان مدارس تیزهوشان مانند سایر افراد برای تحصیل از کشور بروند، اما باید راه‌هایی طراحی شود تا این افراد اگر برای ادامه تحصیل به خارج می‌روند، مجددا به کشور بازگردند.

مهاجرانی با تاکید بر اینکه باید حس وطن دوستی و مسولیت‌پذیری را در دانش آموزان تقویت کنیم، گفت: با تقویت این حس دیگر نگران خروج آن‌ها از کشور نخواهیم بود.

سرپرست مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان تصریح کرد: طرح شهاب تا سال‌های آینده در کل کشور فراگیر می‌شود و از میان هوش‌های چندگانه دانش آموزان استعدادهای بر‌تر را شناسایی می‌کنیم و تنها راه فعلی برای شناسایی استعدادهای بر‌تر فعلا آزمون است و اگر از میان کار‌شناسان افرادی می‌توانند در رابطه با شناسایی استعداد‌ها به ما کمک کنند از آن استقبال خواهیم کرد.

سرپرست مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان همچنین از ورود رشته‌های مهارتی به مدارس سمپاد اشاره کرد و گفت: تا دو سال آینده شاهد راه اندازی مدارس مهارتی سمپاد خواهیم بود که در جهت اقتصاد و کارآفرینی کشور موثر خواهد بود. هم اکنون ۱۲۴ هزار و ۹۱۲ دانش آموز در ۶۹۳ مدرسه کشور خواهیم داشت.

مهاجرانی همچنین در پاسخ به سوالی درباره دریافت شهریه در مدارس سمپاد گفت: این مدارس بسیار پرهزینه هستند و در گذشته این مدارس بودجه مشخصی داشتند و شهریه دریافت نمی‌کردند ولی در سال‌های اخیر سازوکار این مدارس تغییر یافته و ناچار به دریافت شهریه از خانواده‌ها هستند اما شهریه این مدارس ۵۰ درصد شهریه مدارس غیردولتی است و تامین معلمان مدارس سمپاد بسیار هزینه بر است.

وی با بیان این مطلب که دانش آموز تیزهوشی نداریم که به دلیل عدم پرداخت شهریه از ورود به مدارس بازبمانند، گفت: پیشنهادهایی درباره حذف آزمون ورودی اول(پایه هفتم) و همچنین انتقال برگزاری آزمون از پایه ششم به پایه نهم مطرح شده است اما بدون کار کارشناسی هیچ کاری انجام نخواهد شد.

سرپرست مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان در ادامه اعلام کرد که برگزاری المپیاد قرآن و هنر در دستور کار قرار دارد اما متولیان مختلفی در این رابطه وجود دارد و باید هماهنگی‌های آن‌ها انجام شود. سیستم آموزشی ما چون نمره محور است اضطراب فراوانی دارد و این مسئله در مدارس سمپاد وجود دارد.

وی اضافه کرد: استاندارد جهانی دانش آموزان نخبه از ۱ و ۶ دهم تا ۳ درصد است و این افراد تیزهوش تلقی می‌شوند و با نرم جهانی فاصله زیادی نداریم در ایران نیز این میزان حدود ۳ درصد است.

سرپرست مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان مطرح کرد: آزمون‌های مدارس سمپاد مقداری استرس برای دانش آموزان ایجاد می‌کند اما تا زمانی که راهکار دیگری نداشته باشیم نمی‌توانیم آن را جایگزین کنیم و آزمون‌های دوره اول و دوم مصوب شوراست و بحث‌های کار‌شناسی مطرح است و تا بخواهد به مصوبه برسد، باید مسیر کار کار‌شناسی طی شود.

مهاجرانی در پایان اعلام کرد که ایران در تیر ماه امسال میزبان المپیاد جهانی زیست‌شناسی خواهد بود.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۰۷۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امتحانات نوبت دوم پایه نهم از ۳۰ اردیبهشت ماه آغاز می شود

به گزارش خبرنگار مهر، یونس محمودزاده ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: آزمون نوبت دوم پایه‌های هفتم وهشتم نیز از ۲۶ اردیبهشت ماه آغاز و تا ۱۶ خردادماه ادامه دارد.

وی بیان داشت: برنامه امتحانی پایه‌های هفتم وهشتم هماهنگ استانی بوده و سوالات نیز هماهنگ شهرستانی خواهد بود.

محمودزاده تصریح کرد: سه درس فارسی، علوم تجربی و ریاضی سه درس فارسی، علوم تجربی و ریاضی در پایه نهم هماهنگ کشوری و بقیه دروس هماهنگ استانی هستند.

کد خبر 6094363

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون تخصصی حفظ قرآن کریم در خواف
  • برگزاری آزمون حفظ قرآن در خرمشهر
  • آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم
  • برگزاری آزمون ملی اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در یزد
  • برگزاری آزمون‌ اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در خواف
  • صدور کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان؛ به زودی/ کاهش تنوع مدارس در دستور کار
  • متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند
  • امتحانات نوبت دوم پایه نهم از ۳۰ اردیبهشت ماه آغاز می شود
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • اسلامی: ایران در المپیاد مخترعین مقام اول را کسب کرد