Web Analytics Made Easy - Statcounter

علمای اهل سنت شهرستان سرباز ماه مبارک رمضان را بهترین زمان برای رهایی از بند شیطان دانسته و شب قدر را لحظه رهایی از بند شیطان عنوان کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پاپایا، تمامی مسلمین جهان بر اساس احادیث، روایات و آیات قران کریم، شب قدر را به عنوان شب رقم خوردن تقدیر انسانها میدانند و اعتقاد دارند که در این شب بارش رحمت بی کران خداوند بر سر بندگان مومن و شب زنده دار نازل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شب قدر همچنین شب نزول قرآن آن معجزه جاوید بر قلب رسول مکرم اسلام (ص) است، اعتقاد به شب قدر از مشترکات تمامی مذاهب اسلامی محسوب می شود به گونه ای که همه مسلمانان با وحدت کلمه بر عظمت این شب سرشار از رحمت و برکت تاکید دارند.

اهل سنت بنا بر احادیث نبوی، شب قدر را در یکی از ده شب پایانی ماه رمضان میدانند اما در این ده شب اعتقاد بیشتری به شب بیست و هفتم ماه مبارک رمضان داشته و در آن شب بیش از سایر شبها به دعا و تضرع و شب‌زنده‌داری و راز و نیاز با معبود خود می پردازند.

تلاوت قرآن، شب زنده داری، برپایی نماز تهجد و کمک به ایتام و نیازمندان از جمله آداب و رسوم اهل سنت استان سیستان و بلوچستان در ایام ماه مبارک رمضان و بخصوص در شب بیست و هفتم این ماه به شمار می رود.

شب قدر، شب رسیدن به کمال انسانی است

در همین رابطه مولوی عنایت الله رسولی زاده در گفت و گو با خبرنگار پاپایا، با تاکید بر عظمت شب قدر، اظهار داشت: بنا بر فرمایش نبی مکرم اسلام و آیات قران گریم، ماه مبارک رمضان نسبت به سایر ماهها از فضیلت بسیار بالاتری برخوردار است و همچنین شب نزول قرآن آن معجزه جاوید رسول مکرم اسلام (ص) در همین ماه مبارک قرار دارد.

وی افزود: بر اساس اعتقاد اهل سنت شب قدر در یکی از شبهای ۲۱، ۲۳، ۲۵، ۲۷ و ۲۹ ماه مبارک رمضان قرار دارد و ارزش و مقام این شب تاجایی است که در آن فرشتگان از آسمانها نزول کرده تا سرنوشت یک ساله انسانها بر روی زمین را معین کنند .

امام جمعه اهل سنت سرباز با اشاره به اینکه شب 27 رمضان شب قدر است، بیان کرد: بسیاری از علما و بزرگان اهل سنت شب بیست وهفتم ماه مبارک رمضان را شب نزول قرآن و شب قدر می دانند اما برای احتیاط و همچنین رسیدن به درک کاملی از برکات شب قدر، مسلمانان اهل سنت دهه پایانی ماه رمضان را به طور کامل به عبادت و تلاوت قرآن مشغول می شوند.

وی ادامه داد: هیچ کس به درستی دلیل پنهان بودن شب قدر را نمیداند اما میتوان به این نتیجه رسید که دلیل اصلی مشخص نبودن این شب عزیز این است که پروردگار جهانیان خواسته است تا بدین وسیله زمینه عبادت و تلاش بیشتر بندگانش را فراهم کرده تا به این صورت رحمت و برکت بی پایان خود در این ماه بر آنان نازل کند.

شب قدر، شبی با ارزشتر از هزار ماه

مولوی راشد آسکانی نیز در گفت و گو با خبرنگار پاپایا، با تاکید بر اهمیت عبادت در ماه مبارک رمضان و درک شب قدر، اظهار کرد: ماه رمضان ماه عبادت و بندگی است و با توجه به اینکه ارزش شب قدر در قرآن، بیش از هزار ماه بیان شده است و بر اساس روایات در این شب، فرشتگان حامل رحمت الهی به زمین می آیند و بر بندگان مومن خدا سلام می دهند و رحمت بی کران الهی شامل حال بندگان صالح خداوند می شود، این شب بهترین زمان برای نزدیکی به خدا و دوری از گناهان گذشته است.

وی با اشاره به آداب و رسوم اهل سنت در شب قدر، گفت: اهل سنت شب بیست و هفتم ماه مبارک رمضان را شب قدر دانسته و مردم استان سیستان و بلوچستان نیز بر اساس آداب و رسوم خود، این شب را به تلاوت قرآن، خواندن نماز، شب زنده داری و ذکر خداوند سپری می کنند و در نیمه های شب با چشمانی اشکبار به تضرع و زاری در مقابل معبود خود می پردازند تا از گناهان گذشته استغفار کرده و با خدا عهد دوستی و بندگی ببندند.

امام جمعه اهل سنت حبیبیه سرباز افزود: توجه به ایتام و مستمندان نیز از اعمال بسیار خوب مسلمین در ماه مبارک رمضان است و اهل سنت نیز همچون دیگر مسلمانان علاوه بر اینکه در همه ایام به فکر ایتام و نیازمندان جامعه هستند در آستانه شب قدر توجهی مضاعف به آنان داشته و هرکس در حد توان خود به آنان کمک میکند.

وی کمک به نیازمندان را زیباترین رسم اهل سنت سرباز دانست و خاطرنشان کرد: در بسیاری از روستاها و مناطق سیستان و بلوچستان بخصوص در شهرستان سرباز، بین مردم محلی رسم دارند که برای افطاری غذای بیشتری تدارک می بینند و از زمان مغرب تا پاسی از شب مشغول تقسیم آن در میان فقرا و نیازمندان می شوند تاجایی که برخی افراد در روستا و محله های فقیر نشین به دنبال افراد نیازمند و تنگدست می گردند تا به آنها کمک کرده و شب قدر را همچون حضرت علی(ع) در حال کمک به دیگران سپری کنند.

شب قدر برای اهل سنت سرشار از بندگی و عبادت است

مولوی الله داد رئیسی هم در گفت و گو با خبرنگار پاپایا، با اشاره به اعمال شب قدر ، گفت: همه ماه مبارک رمضان برای اهل سنت سرشار از بندگی و عبادت است اما در شب بیست و هفتم ماه رمضان همه مردم با افزودن برعبادات خود و با عزمی مضاعف و قلبی سرشار از یقین در نماز تراویح شرکت کرده و از سخنرانی و موعظه علما بهره می برند و در طول شب تا هنگام سحر با تلاوت قرآن، خواندن نماز تهجد، ذکر خدا و دیگر عبادات به شب زنده داری مشغول هستند.

وی خاطرنشان کرد: یکی از نشانه های محبت فراوان خدا نسبت به بندگان، وجود روزه ها، شب ها و ماه های مبارکی چون ایام ماه شعبان، رمضان، شب قدر و دیگر ایام است چراکه خداوند متعال با ایجاد این فرصتها به بندگان خود امکان بهره بردن بیشتر از رحمتهای بی پایان الهی را داده و گناهان آنان را مورد عفو و بخشش قرار می دهد.

امام جمعه اهل سنت راسک در پایان با تاکید بر اینکه شب قدر برای همه مسلمانان شب رحمت و برکت الهی است، تصریح کرد: در این شب پر برکت هر مسلمانی از زن و مرد، پیر و جوان، شیعه و اهل سنت به دنبال بهره بردن بیشتر از رحمت خدا و برکات الهی است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۳۶۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت مبلغان کشور در ماه رمضان از زبان مدیرکل تبلیغ عمومی/ استقبال بی‌نظیر «تبلیغ اولی‌ها»

مدیرکل تبلیغ عمومی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی بیان کرد: در ماه مبارک رمضان سال جاری بیش از ۱۱۵۰۰ مبلغ به صورت فردی و گروهی از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم جهت نشر معارف دینی و ارزش‌های انقلاب به نقاط مختلف کشور اعزام شدند.

به گزارش ایسنا،  حجت الاسلام والمسلمین سید حامد شریعتمداری -مدیرکل تبلیغ عمومی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی- از فعالیت ۳۷۱ گروه تبلیغی ـ جهادی با استعداد ۴۵۰۰ مبلغ در ماه مبارک رمضان ۱۴۴۵ در عرصه های گوناگون تبلیغی نظیر فعالیت در مساجد و هیئات، مناطق گردشگری و ساحل، مترو، برنامه های جنگ شادی در بوستان ها، مراکز فرهنگی، کانون های اصلاح و تربیت، زندان ها و سایر محیط های ویژه خبر داد.

مدیرکل تبلیغ عمومی اظهار کرد: در ماه رمضان سال جاری استقبال خوبی از تبلیغ خصوصا با توجه به تعطیلات نوروز و فرصت تبلیغ در میان اقوام و خویشان شکل گرفت و بیش از ۱۱.۵۰۰ مبلغ در سراسر کشور به فعالیت تبلیغی پرداختند که از این تعداد ۱۹۴۴مبلغ خواهر بوده‌اند.

وی با بیان اینکه سهم شعبه قم، ۶۹۷۲ مبلغ بوده و۲۳۷ گروه تبلیغی به نقاط مختلف شامل نقاط محروم و مناطق مشترک اعزام شده‌اند، خاطرنشان کرد: ۴۷ درصد اعزام شعبه قم به صورت گروهی بوده و با محاسبه مبلغان اعزامی حوزه علمیه قم که حدود۳هزار نفر و سازمان اوقاف و امور خیریه هم که حدود ۲هزارنفر اعزام مبلغ داشته‌اند در مجموع ۱۶هزار و ۵۰۰ مبلغ در سرتاسر کشور عزیزمان به فعالیت تبلیغی پرداخته‌اند.  

حجت الاسلام والمسلمین شریعتمداری تصریح کرد: از دیگر ویژگی‌های تبلیغی ماه مبارک رمضان امسال استقبال «تبلیغ اولی‌ها» بود که با توجه به برخط شدن تشکیل پرونده تبلیغی و روند صعودی آن، شاهد گسترش دامنه تبلیغ در میان نسل جوان‌تر حوزه بودیم.

مدیرکل تبلیغ عمومی ابراز کرد: از مهمترین موضوعات مطرح شده در ایام تبلیغی ماه رمضان ۱۴۴۵ هجری قمری توسط مبلغان می‌توان به «اندیشه مقاومت»، «جهاد تبیین»، «تفسیر قرآن کریم»، «تقویت بنیان خانواده» و ... اشاره کرد.

وی با اشاره به دریافت گزارش‌های تصویری از فعالیت مبلغان و گروه های تبلیغی نسبت به انجام ارزیابی های چندلایه از طریق خود ارزیابی، ارزیابی سرگروه و اعضاء به صورت متقابل، ارزیابی نهاد درخواست کننده، ارزیابی کارشناس مسئولان تبلیغی که به صورت تصادفی از میان مبلغان انجام شده و بررسی گزارشات تصویری، و ارتباط با نهادهای رصدی در رابطه با فعالیت مبلغان خبرداد و گفت: گزارشات تصویری از فعالیت اثربخش مبلغان در محیط هایی گسترده، افزون بر مساجد و حسینیه ها و تکایا خبر می دهد به صورتی که قشر خاکستری مردم را نیز در میان مخاطبان پوشش داده است به عنوان مثال برگزاری تلاوت قرآن در بوستان ها و برگزاری مجالس خانگی قرآنی که با استقبال خوب مردم مواجه شده از جمله خدمات ارزشمند طلاب و مبلغان عزیز بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هوای سیستان بارانی شد + فیلم
  • حال و هوای حسینیه اعظم زنجان در ایام شهادت امام جعفرصادق(ع)
  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه رییس سازمان تبلیغات اسلامی: کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است
  • کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کار‌های اسلامی و جهادی است
  • برگزاری آزمون ملی اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در یزد
  • کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است
  • لحظه ناب عاشقی در حرم مطهر امام رضا (ع) هنگام بارش باران + فیلم
  • آزمون حفظ قرآن در سیستان و بلوچستان برگزار شد
  • تحویل ۲۵ واحد مسکن به نیازمندان توسط سپاه اردبیل
  • وضعیت مبلغان کشور در ماه رمضان از زبان مدیرکل تبلیغ عمومی/ استقبال بی‌نظیر «تبلیغ اولی‌ها»